Boka kostnadsfri värdering

3:a Vita Höja, Karolingatan 30

Riksbyggen Brf Vita Höja - På eftertraktat område erbjuds denna nyrenoverade gaveltrea på 3:e våningen med hiss från markplan! Vackert, vitt kök i rustik stil från Ikea, nyrenoverat badrum med badkar, ny ekparkett i hela lägenheten, släta, vitmålade väggar samt infällda spotlights i hall & kök. Stor inglasad balkong!

Hall

Stor och välkomnande möblerbar hall med infällda spotlights i taket, vacker ny ekparkett och bredspacklade vitmålade väggar. Plats till flertalet garderober. Ingång till första sovrummet direkt till höger, badrum och gästwc längre fram till höger, kök till vänster samt vardagsrum rakt fram. Den stora hallen ger dig direkt känslan av att detta är en rymlig & välplanerad våning!

Sovrum 1

Stort sovrum med gott om plats för säng och arbetshörna. Släta, vitmålade väggar och ny ekparkett.

Badrum

Nyrenoverat och stilrent badrum som är helkaklat med vitt kakel och läckert klinkers i olika gråa nyanser. Ny vask med vit kommod, spegel med fräck belysning ova, badkar med lejontassar samt frostat vädringsfönster som skänker ett härligt dagsljus till utrymmet. Renoverat 2018.

Gästwc

Nyrenoverad gästwc med samma materialval som i badrummet - vitt kakel och klinkers i gråa nyanser. Vask med kommod och ny vwc.

Kök

Nyrenoverat & stort kök med vacker & tidlös köksinredning från Ikea! Antikvita, rustika köksluckor med förgyllda handtag, full maskinell utrustning med inbyggd ugn och inbyggd micro i arbetshöjd, inbyggd diskmaskin samt glaskeramikhäll med rostfri spisfläkt. Ljus & praktisk laminatbänkskiva, vitt snyggt kakel ovan diskbänk samt väldigt gott om förvaringsskåp och goda arbetsytor på båda sidor av rummet. Härlig matplats för minst 4-6 personer och ytterligare en ingång / utgång till vardagsrummet. Nytt parkettgolv, vitmålade släta väggar och infällda spotlights i taket. Renoverat 2018.

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med riktigt generös yta och fönster i två väderstreck! Ca 28 m2 gör att du får plats med både den stora soffgruppen och matsalsbordet men ändå har rikligt med utrymme kvar att umgås på! Vacker ny ekparkett, vitmålade släta väggar och utgång till både sovrum 2, köket samt den inglasade balkongen!

Sovrum 2

Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ingång till djup klädkammare. Nytt parkettgolv och vitmålade, släta väggar.

Balkong

Underbar balkong i sydostläge som tack vare sin placering på hörnan har sol från tidig morgon fram till ca kl 14.00. Plats för trivselhöjande balkongmöbleringoch utsikt över föreningens välskötta innergård och den skånska slätten!

Föreningsinfo

Föreningen består av 6 niovåningshus med totalt 324 lägenheter samt affärslokalerna vid Höja centrum. Riksbyggen förvaltar.
Tomten är friköpt. Avgiften höjdes med 7% 1 januari 2018 med anledning av pågående/avslutande stambyte och relining. Ingen ny höjning planerad i dagsläget.

Renovering / underhåll

Renoverat sedan tidigare är bland annat:
2016- Takfläktar är bytta
2015 - Byte av värmeväxlare.
2014 - Undercentralerna byttes och man gjorde en injustering av värmesystemet med EB-metoden.
2014 - Radiatorventiler byttes ut och elementen renspolades.
2012 - Sopsugar installerades för matavfall till sopsorteringen.
2012 - Avloppsstammar spolade.
2011/12 - Byte av garageportar
1994 Renoverades fasaderna
1984 3-glas fönster sattes.
Tvättstugor är renoverade för några år sedan och är i fint skick.

Kommande / pågående renoveringar

Just nu pågår relining av avloppsstammar samt stambyte av tappvattenstammarna som väntas vara klart till julen 2018.
Renovering av garage samt mindre underhåll/renoveringar så som ny belysning i trapphus m.m

Tv & bredband

Via Com Hem. Basutbudet till Kabel-TV ingår i avgiften.

Parkering/garage

Säljarens p-plats så kan övertas av den nya bostadsägaren. Det kostar 15kr/månaden att hyra parkeringsplatsen. Garageplats finns även att hyra för 105 kr/månad, kösystem tillämpas

Övrigt

På gården finns möjligheter till allehanda rekreation, t.ex. boulespel, grillning, fotboll, lekplatser eller bara avkoppling vid någon av föreningens många, populära möblerade utemiljöer.
Föreningens fritidskommitté arrangerar ett flertal aktiviteter för medlemmarna varje år, t.ex. bussutfärder, dans-, grill- och allsångs-kvällar m.m. Medlemmarna i föreningen har även då och då, möjlighet att vara med i olika studiecirklar i föreningens regi.
Det finns ett eget välutrustat gym, som är fullt i klass med ett kommersiellt gym. Det är kostnadsfritt för medlemmarna att använda, och används av såväl gammal som ung. Föreningen har även en mindre festlokal som man kan hyra.
Gå gärna in på föreningens hemsida: www.vitahoja.se

Närområde

Föreningen är mycket högt belägen, Malmös högsta naturliga punkt, vilket innebär att många har en milsvid, fantastisk utsikt.
Grönområden finns det mycket gott om i grannskapet eftersom vi befinner oss i den gröna stadsdelen Husie. Föreningens välskötta gård är även den ett mycket attraktivt grönområde. Närliggande områden är Röda Höja och Gula Höja samt villaområdena Videdal och Virentofta. På cykelsavtånd finner du Bulltofta rekreationsområde. Nära till motorvägspåfarten och goda bussförbindelser till centrum!

Välkommen på visning!

  • 1 695 000 Kr eller högstbjudande
  • 85m² (föreningens information)
  • 4 658 Kr/mån inkl värme, VA, kabeltv, p-plats
  • 3.0 rum + kök
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme

Lägenhet

Lägenhetsnr 9
Våningsplan 3 av 9
Hiss Finns
Andelstal 0.30141
Månadsavgift 4 658 Kr / mån   (inkl värme, VA, kabeltv, p-plats)
Övrigt Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Kabel-tv och internet via ComHem. P-plats finns att hyra för 15kr/månad. Föreningen har idag ca 120 garageplatser och kostnaden är ca 105 kr/månad och kösystem tillämpas. På gården finns många uteplatser, lekplatser samt möjligheter till boulespel, grillning, fotboll. Föreningens fritidskommitté arrangerar ett flertal aktiviteter för medlemmarna varje år, t.ex. bussutfärder, dans-, grill- och allsångs-kvällar m.m. Föreningen har även ett eget välutrustat och kostnadsfritt gym.

Interiör

Boarea 85m² (föreningens information)
Antal rum 3.0 rum + kök
Kök Nyrenoverat & stort kök med vacker & tidlös köksinredning från Ikea! Antikvita, rustika köksluckor med förgyllda handtag, full maskinell utrustning med inbyggd ugn och inbyggd micro i arbetshöjd, inbyggd diskmaskin samt glaskeramikhäll med rostfri spisfläkt. Ljus & praktisk laminatbänkskiva, vitt snyggt kakel ovan diskbänk samt väldigt gott om förvaringsskåp och goda arbetsytor på båda sidor av rummet. Härlig matplats för minst 4-6 personer och ytterligare en ingång / utgång till vardagsrummet. Nytt parkettgolv, vitmålade släta väggar och infällda spotlights i taket. Renoverat 2018.
Badrum/WC Badrum: Nyrenoverat och stilrent badrum som är helkaklat med vitt kakel och läckert klinkers i olika gråa nyanser. Ny vask med vit kommod, spegel med fräck belysning ova, badkar med lejontassar samt frostat vädringsfönster som skänker ett härligt dagsljus till utrymmet. Renoverat 2018. Gästwc: Nyrenoverad gästwc med samma materialval som i badrummet - vitt kakel och klinkers i gråa nyanser. Vask med kommod och ny vwc.
Tvätt Tvättstugan är belägen i källaren och är nyligen uppfräschad och har nyare maskiner.

Byggnad

Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas

Förening / Övrigt

Förening Riksbyggens Brf Vita Höja
Tillträde Snabbt tillträde möjligt