Boka kostnadsfri värdering

3:a Triangeln / Stadshuset, Torpgatan 8

BRF Perdix - I hjärtat av Malmö, nära Triangeln, gågatan och Citytunneln, erbjuds denna välplanerade bostadsrättslokal med riktigt låg avgift, tre rymliga kontorsrum och skyltfönster mot både Torpgatan och Spångatan. Juridisk person får köpa. Ej avsedd/godkänd för bostadsändamål.

Interiör

Välkomnande entré som möter upp med goda avhängningsmöjligheter, vitmålade väggar och vacker ekparkett som breder ut sig utan trösklar i hela lokalen!
Till vänster finner vi lokalens gästwc med förvaringsskåp, vask och wc. Inredning är från byggåret med våtrumsmatta och ljust målad väv.

Vidare rakt fram kommer vi in i den loungeliknande hallen med ingång till samtliga kontorsrum samt köks- och matplats avdelningen. Fungerar bra som väntrum.

Köksinredningen är helt i ek med massiv ekbänkskiva samt en mörkgrå mosaik som stänkskydd ovanför. Inredningen är uppdelad på två ställen i loungen, först direkt till höger sett från entrén där det finns en förvaringsskåp och en integrerad kyl samt eluttag i hörnan, anpassat vid byggnationen för en kaffe/espressomaskin av rang.

Den andra sektionen är en avstickare in till vänster där köksinredning är L-formad. Köksskåp med vask, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frysfack. Vitrinskåp ovanför med belysning och mörkgrå mosaik som stänkskydd. Matplats för två personer vid halvmåneformat barbord i ek.

Det första kontorsrummet på höger sida är på ca 12 m2 med fönster ut mot Torpgatan. Markis samt lamellgardiner finns som solskydd. Golvet är ekparkett och väggarna är vitmålade.

Det mittersta kontorsrummet är beläget på hörnan av fastigheten och är också det största rummet på ca 20 m2. Fönster ut mot både Torpgatan och Spångatan.
Lamellgardiner och markis finns. Ekparkett samt vitmålade väggar.

Det sista kontorsrummet har fönster ut mot Spångatan och är på ca 8 m2. Även här finns lamellgardinger och markis samt ekparkett och vitmålade väggar.

Föreningsinformation

Brf Perdix hus är byggt 1989 och är beläget med närhet till populära Triangeln i hjärtat av Malmö. Föreningen äger fastigheten Rapphönan 30 med därpå uppförd byggnad med 43 lägenheter och 1 lokal. Gångavstånd finns till gågata, köpcentrum samt Citytunnel. Huset består av en huskropp, fem våningar, röd tegelbeklädd fasad och påkostade entréer. Innergården är fin och passar alla generationer. Balkonger och hissar är av modern kvalitet. Föreningens entréer är Torpgatan 4, 6 och 8. Huset gränsar även till Spångatan 24. Riksbyggens kontor i Malmö har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning enligt tecknat avtal. Bostadsrättsföreningen är medlem i SBC. Föreningen tar ut överlåtelseavgift vid försäljning. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren.
Föreningen utför tillsyn vid lägenhetsöverlåtelse.

Gjorda renoveringar

2001 lades klinkar i entréer, trapphus och loftgångar.
2002 besiktades taket.
2003 målades fasaden.
2004 målades källaren och tvättstugan. Nya torktumlare installerades.
2005 målades fönster och balkongdörrar.
2008 rensades avloppsstammar i kök och badrum. Det gjordes en OVK-besiktning med godkänt resultat.
2008 gjordes energibesiktning av fastigheten.
2011 utfördes utvändigt målningsarbete av samtliga fönster på fastighetens gatusidor samt målningsarbete av trädgårds- och cykelförråd.
2014 Tvättstugeutrustning

Parkering

Föreningen har inga p-platser eller garage, men möjlighet finns till att hyra garageplats dels av P-Malmö i närliggande P-hus på Spångatan mittemot lokalen, dels av privata bolag i området.

Närområde

Rådmansvången & Triangeln är Malmös nya och moderna cityområde med närhet till allt vad gäller mat, shopping och kultur samt inte så långt bort finner man även den traditionella gågatan med ett oändligt utbud. Här är nära till allt! Malmös största shoppingstråk och service i form av dagis, skolor och matbutiker som alla ligger på ett bekvämt gångavstånd.
I området finns flera större institutioner såsom Malmö Konsthall, Sankt Johanneskyrkan, Tennishallen samt Stadshuset. Malmös populära symfoniorkester kan man njuta av att besöka Konserthuset från 1985 som ligger vid Föreningsgatan.
Här finns också Tandvårdshögskolan samt Johannesskolan (F-9) och Monbijouskolan (F-6). I området finns Droppens, Lekattens och Triangelns förskolor, samt föräldrakooperativet Korpen.
Under Öresunds gymnasium, som innehåller flera olika gymnasieskolor, ligger Triangelns station, en underjordisk järnvägsstation längs Citytunneln.
Boendet är optimalt för pendlaren då Triangelns station av Citytunneln nås på mindre än 10 minuters promenad och på bara 15 minuter befinner du dig på flygplatsen i Kastrup.
Här bor du även nära Pildammsparkens vackra stråk, Möllevångens lummiga kvarter och trevliga utbud av caféer och restauranger. Ett perfekt läge för den som vill njuta av allt staden har att erbjuda mitt i city på ett lugnt område!

  • 1 695 000 Kr eller högstbjudande
  • 68m² (föreningens information)
  • 1 911 Kr/mån inkl värme, VA, kabeltv
  • 3.0 rum + kök
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme

Lägenhet

Lägenhetsnr 44
Våningsplan 1 av 5
Hiss Finns
Andelstal 1.6938156
Månadsavgift 1 911 Kr / mån   (inkl värme, VA, kabeltv)
Övrigt Säkerhetsdörr finns. Porttelefon från entrén ute på Torpgatan. Övernattningsrum finns att hyra för en billig peng. Hobbylokal i källaren med pingisbord samt även möjlighet att anordna festliga sammankomster i densamma. Innergård med grillplats, paviljong samt utemöbler. Bredband / Kabeltv via ComHem samt även bredband va Telia Fiber Lan. Lokalens avgift är enbart med och bekostar föreningens driftskostnader och ej kapitalkostnaderna. Detta då första ägaren av lokalen gjorde en större kapitalinsats än övriga medlemmar och därmed har en lägre andelskoefficient för kapitaldelen.

Interiör

Boarea 68m² (föreningens information)
Antal rum 3.0 rum + kök
Kök Ikea köksinredning i ek med massiv ekbänkskiva. Vitrinskåp med belysning, integrerad diskmaskin samt två stycken integrerade kylar varav en med frysfack. Allt från 2007.
Badrum/WC Rymlig gästwc med vask, wc och förvaringsskåp. Inredningen är från byggåret 1989 med våtrumsmatta och ljust målad väv.
Tvätt Föreningen har fina tvättstugor med nyare maskiner samt tillhörande torkrum.

Byggnad

Byggnadsår 1989
Fönster 3-glas

Förening / Övrigt

Förening BRF Perdix
Tillträde Direkt tillträde möjligt