Boka kostnadsfri värdering

3:a Rosengård, Von Lingens väg 84

HSB:s Brf Hilda - Perfekta tillfället att köpa en välskött 3:a i trevligt originalskick med renoverat bad&gästwc i stambytta Brf Hilda! Stor inglasad balkong i österläge och parkettgolv i ek i nästan hela lägenheten!

Hall

Välkomnande, luftig hall i vnkel med ljus plastmatta och vitmålade strukturtapeter. Gott om plats för avhängning samt riktigt gott om garderober. Ingång till de båda sovrummen, gästwc, badrummet, köket samt vardagsrummet.

Sovrum 1

Från hallen når vi det första sovrummet via den första dörren på vänster sida. Rymligt sovrum med plats för dubbelsängen. Original ekaparkett och ljusa väggar.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med äldre välhållen tapet och vacker originalparkett i ek. Här ryms den generösa soffgruppen för hela familjen. Generöst fönsterparti i söderläge.

Gästwc

Stilrent & vackert med vitt kakel i kombination med svart klinkers. Vask och wc. Renoverat av Brf i samband med stambytet 2010-2012.

Badrum

Helkaklat & smakfullt badrum med vitt kakel och svart klinkers! Badkar, wc, handdukstork, vask med spegelskåp och belysning ovanför. Renoverat av Brf i samband med stambytet 2010-2012.

Kök

Original gulmålad köksinredning i välhållet skick med gott om förvaringsskåp på båda sidor av rummet. Nyare spis med glaskeramikhäll och nyare kyl/frys. Rymlig matplats för ca 4 personer samt utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum 2

Sovrum med original ekparkett och ljus tapet. Utgång till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i österläge med ingång från köket och samt ett av sovrummen.

Föreningsinfo

HSB:s Brf Hilda består av 768 st lägenheter och 1 st lokal. Föreningen är Hsb-Certifierad, se vidare information i årsredovisningen. Föreningen skriver i senaste årsredovisningen att årsavgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år, detta för att undvika stora höjningar enskilda år. Styrelsen ser inga behov av dramatiska höjningar utan förväntar sig endast indexhöjningar de närmaste åren. Målet är att hålla avgiftshöjningar till ett minimum utan att för den skull äventyra den goda ekonomiska återhämtningen som de ser.
Föreningen är Hsb-Certifierad, se vidare information i årsredovisningen.

Parkering

Föreningen har cirka 700 garage- och parkeringsplatser.
Garageplats - 350 kronor per månad. Garaget är tv-övervakat.
Parkeringsplats utomhus - 200 kronor per månad.
Max två platser per lägenhet

Gjorda / kommande renoveringar

2009 påbörjades en omfattande renovering av västerfasaderna på samtliga hus (hydrofobering)
2010-2012 Förnyelseprojektet Hållbara Hilda; stambyte, badrumsrenovering, ny ventilation, nya element, nytt brandvarningssystem.
2013 Nya element & nytt brandvarningssystem
2014 Solceller monterades
2014 Renovering och utbyte av garageportar
2014 Fasadrenovering och hydrofobering.
2015/16 byttes alla hissar ut
2016 Lekplatser rustades upp. Källargångarna är målades
2017 pågår bland annat upprustning av gårdarna och renovering av garagen.

Närområde

Platsen där stadsdelen Rosengård är belägen var fram till 1960-talet ett jordbruksområde och namnet kommer från lantegendomen Rosengårds herrgård, som byggdes 1817. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus, som uppfördes under perioden 1967-1972. Amiralsgatan genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.
Kommunikation: Vältrafikerade busslinjer in till centrum. Nära till inre ringvägen (C-ring) och därmed vidare till olika stadsdelar, Öresundsbron och E6/E22.
Närservice: Rosengård Centrum (RoCent) med en stormarknad, diverse mindre butiker, apotek, bank, post, systembolag, barnavårdscentral, tandläkare, Försäkringskassan, idrottshall, fritidsgård och bibliotek.

Välkommen på visning!

Visning

  2018-03-25     11:30 - 12:00
Obs lördagsvisning - Smsa/Ring Daniel 0736-552306 för bokning!

  • 725 000 Kr eller högstbjudande
  • 79,5m² (föreningens information)
  • 5 420 Kr/mån inkl bredband/internet, värme, va, kabeltv
  • 3.0 rum + kök
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme

Lägenhet

Lägenhetsnr 430
Våningsplan 9 av 9
Hiss Finns
Andelstal 0.13405
Månadsavgift 5 420 Kr / mån   (inkl bredband/internet, värme, va, kabeltv)
Övrigt Källarförråd medföljer. I månadsavgiften ingår bredband 100Mbit. Kabeltv/bredband via ComHem. Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (350:-/månaden). och p-platser som hyrs ut uppgår till 234 st (200:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Inglasad balkong i österläge med utgång från både kök och sovrum.

Interiör

Boarea 79,5m² (föreningens information)
Antal rum 3.0 rum + kök
Kök Original gulmålad köksinredning i välhållet skick med gott om förvaringsskåp på båda sidor av rummet. Nyare spis med glaskeramikhäll och nyare kyl/frys. Rymlig matplats för ca 4 personer samt utgång till den inglasade balkongen.
Badrum/WC Badrum: Helkaklat & smakfullt badrum med vitt kakel och svart klinkers! Badkar, wc, handdukstork, vask med spegelskåp och belysning ovanför. Gästwc: Stilrent & vackert med vitt kakel i kombination med svart klinkers. Vask och wc. Renoverat av Brf i samband med stambytet 2010-2012.
Tvätt Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad.

Byggnad

Byggnadsår 1970
Fönster 3-glas

Förening / Övrigt

Förening HSBs BRF Hilda
Tillträde Snabbt tillträde möjligt