Boka kostnadsfri värdering

2:a Rosengård, Von Lingens väg 5

HSB:s Brf Ida - På andra våningen med hiss från markplan erbjuds denna ytterst smakfullt renoverade 2:a med exklusivt kök & badrum, infällda spotlights i hela lägenheten samt en riktigt stor inglasad balkong! En lägenhet för den kräsne som imponerar stort.. välkommen på visning!

Hall

Välkomnande hall där vi direkt möts av känslan att detta är en lägenhet som verkligen sticker ut från mängden och som har renoverats med smakfulla materialval av duktiga hantverkare!
Vitmålade, bredspacklade väggar matchat med snyggt, högblankt klinkers i grått, infällda spotlights och ingång till samtliga rum. Goda avhängningsmöjligheter och garderob med förvaring.

Kök

Exklusivt nyare kök i bruna nyanser perfekt matchat med mörkgrå bänkskiva i laminat, vacker mosaikklädda väggar runtom hela köket samt samma vackra klinkersgolv som i hallen.
Inbyggd diskmaskin, integrerad induktionshäll, inbyggd ugn & micro i arbetshöjd samt exklusiv spisfläkt från Franke i högblankt svart! På motsatt sida återfinns en hel kyl och en hel frys i rostfritt samt ytterligare högskåp med gott om förvaring.
Matplats för ca 4 personer och utgång till den inglasade balkongen.

Vardagsrum

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med nytt parkettgolv i ek, vitmålade släta väggar samt en fondvägg i mörkt dekorkakel där plats har lämnats för montering av en vägghängd teve!
Imponerande belysningsramp i taket med infällda spotlights samt nersänkt tak där belysningen kommer från sidan, måste ses! Utgång till den stora balkongen.

Sovrum

Ljust och rymligt sovrum med snyggt parkettgolv i ek samt vitmålade, släta väggar. Infällda spotlights i taket samt utgång till balkongen varav delen närmast sovrummet har access till 3 st garderober.

Badrum

Smakfullt renoverat badrum med påkostade materialval! Väggar klädda i glasmosaik samt glittrande klinkers på golvet. Underbar duschkabin med massagefunktioner & sittplats.Vask med vit kommod, spegelskåp och wc.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong som sträcker sig längs med hela lägenheten och har tre st ingångar dvs från köket, vardagsrummet och från sovrummet. Balkongen är även uppdelad i tre sektioner varav mittensektionen är den som är djupast. Snygga golvplattor i klassisk keramikkulör i två av sektionerna samt balkongmatta i den sista där det även finns 3 st garderober som medföljer. Underbar utsikt mot den lummiga innergården i öster.

Föreningsinfo

Föreningens fastigheter byggdes 1968 och föreningen bildades i samband med byggnationen. I fastigheten finns 14 bostadshus med tillsammans 42 trapphus med adresserna Sjöblads väg 1-43 och Von Lingens väg 1-43 och totalt 738 bostäder. Föreningen har en informativ hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/ida.

Gjorda renoveringar

Ventilationssystemet är renoverat
Samtliga badrum renoverades av föreningen i mitten av 90-talet
1997 Avloppsstammar i låghusen utbytta
2010 Soprummen byggdes om
2013 Takrenovering
2015 Rustat upp parkeringen
2015 Bytt markbrunnar samt golvbrunnar i tvättstugorna
2015-16 Renovering källare

Pågående / kommande renoveringar

Fasadrenovering pågår.
Relining avloppsstammar pågår
2017-2018 Radiatorer, parkering ska inhägnas och få grindar

Ekonomi

Avgiften höjdes med 10% i 1 april 2018. Ytterligare höjningar kan komma att följa de kommande åren.
Föreningen har ett ansträngt ekonomiskt läge och köpare uppmanas att kontakta styrelse för senaste info samt att hålla sig uppdaterad via föreningens hemsida och de informationsbrev som man kan finna där, liksom att noggrant gå igenom senaste årsredovisning.
För mer info och kontaktuppgifter, besök föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/ida.

Köpare som avser finansiera köp med lån uppmanas att kontrollera med sin bank att de godkänner pantsättning i HSB Brf Ida.

Närområde

Lägenheten ligger på den bostadsrättstäta delen av Rosengård. Närhet finns till Rosengårds
Centrum med Malmös lägsta livsmedelspriser. Allmänna kommunikationer gör att du
når Malmös centralaste delar inom några minuter. I närheten finns ett fint rekreationsområde.

Välkommen på visning!

Budhistorik

Bud / Budgivare Tidpunkt Status
600 000 Kr 1 12 Aug, 13:00 Högsta budet
  • 795 000 Kr som utgångsbud
  • 59,5m² (föreningens information)
  • 3 905 Kr/mån inkl värme, VA, kabeltv
  • 2.0 rum + kök
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme: HittaMäklare reco.se

Lägenhet

Lägenhetsnr 419
Våningsplan 2 av 9
Hiss Finns
Andelstal 0.10868
Månadsavgift 3 905 Kr / mån   (inkl värme, VA, kabeltv)
Övrigt Källare med förråd medföljer. Föreningen har infört gemensamt bredband via Bahnhof. Kabeltv/bredband från ComHem. P-plats samt garage finns att hyra. Föreningen har 388 garageplatser, ca 300 kr/mån .Föreningen har 305 parkeringsplatser, ca 100 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Fri gatuparkering. Det finns en festlokal som man kan hyra för ca 200 kr. Det finns cykelförråd på gården samt cykelförråd/boxar i källaren att hyra för 20 kr/mån.

Interiör

Boarea 59,5m² (föreningens information)
Antal rum 2.0 rum + kök
Kök Exklusivt nyare kök i bruna nyanser perfekt matchat med mörkgrå bänkskiva i laminat, vacker mosaikklädda väggar runtom hela köket samt samma vackra klinkersgolv som i hallen. Inbyggd diskmaskin, integrerad induktionshäll, inbyggd ugn & micro i arbetshöjd samt exklusiv spisfläkt från Franke i högblankt svart! På motsatt sida återfinns en hel kyl och en hel frys i rostfritt samt ytterligare högskåp med gott om förvaring.
Badrum/WC Smakfullt renoverat badrum med påkostade materialval! Väggar klädda i glasmosaik samt glittrande klinkers på golvet. Underbar duschkabin med massagefunktioner & sittplats.Vask med vit kommod, spegelskåp och wc.
Tvätt Föreningens tvättstugor är placerade på källarplan med 2 maskiner, 1 torktumlare samt tillhörande torkrum.

Byggnad

Byggnadsår 1970
Fönster 2-glas

Förening / Övrigt

Förening HSBs BRF Ida
Tillträde Snabbt tillträde möjligt