Boka kostnadsfri värdering

2:a Nobeltorget - Sorgenfri, Baskemöllegatan 4A

Brf Manne - På centralt men ändå lugnt & behagligt läge på Östra Sorgenfri erbjuds denna rymliga gaveltvåa! Vackert vitt kök, renoverat badrum, stort vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en underbar balkong/uteplats i söderläge mot föreningens inhägnade innergård! Brf med eget garage!!

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger samt otroligt generöst med förvaring med hela 3 st rymliga klädkammare! Ingång till kök direkt till höger och därefter sovrummet, badrum direkt till vänster samt därefter vardagsrummet längre fram till vänster. Ljusa, släta väggar i en behaglig creméfärgad ton och snyggt laminatgolv samt imponerande takhöjd som ger rymd!

Kök

Underbart ljust kök med nyare köksinredning i vitt med gott om förvaringsskåp och arbetsytor på båda sidor av rummet.. De antikvita köksluckorna i klassisk rustik stil matchar riktigt väl med det svarta kaklet ovanför bänkskivan och den vitmålade takpanelen skapar den där extra myskänslan som man vill ha i sitt hem!! Bra matplats för ca 4-5 personer. Ny kyl/frys i vitt från Samsung 2018, diskmaskin från Siemens av nyare årsmodell, spisfläkt och spis med glaskeramikhäll. Ljust målad strukturtapet och laminatgolv.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsängen och garderober/förvaringsmöbler. Läckert med fondtapet i samma creméfärgade ton som de övriga släta, väggarna.

Badrum

Helkaklat stilrent badrum med svart mosaik och vita kakelplattor, renoverat 2008. Dusch, badrumsskåp, vask och wc. (Tvättmaskinen ingår ej i köpet)

Vardagsrum

Mycket rymligt och lättmöblerat vardagsrum beläget på en ljus hörna med fönster i både söder och väster! Gott om plats för den stora soffgruppen och bokyllor samt utgång till lägenhetens höjdpunkt, den kombinerade balkong- och uteplatsen mot innergården!
Släta, creméfärgade väggar och snyggt laminatgolv som i resterande lägenheten.

Balkong / uteplats

Underbar balkong i söderläge med trätrall och plats för utemöblerna! Öppning från balkongen mot ytterligare uteplats med trätrall och plats för cafébord samt två stolar. Öppet ut mot föreningens inhägnade innergård med grill- och sittmöjligheteri bästa sydvästläge!

Föreningsinfo

Bostadsrättsföreningen Manne bildades 1947 i samband med byggnationen. Det finns 28 lägenheter i föreningen. Samtliga innehas med bostadsrätt. Fastigheten innehas med tomträtt. Tomträttsavtalet kommer förlängas under 2018 och medför en höjning av tomträttsavgälden. Avgiften höjdes för detta ändåmål under förra året och kommer till viss del även höjas detta året för att täcka in den ökade avgälden. Det finns 1 lokal i föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköter föreningen själva. Överlåtelseavgift på 800 kr debiteras köparen. Föreningen gör s k tillsyn av lägenheten i samband med överlåtelsen. Föreningen tillåter delat ägande förälder/barn men vill att den boende ska äga 50 % av bostaden.

Ekonomi

Eventuellt kommer föreningen att göra en mindre höjning på ett par procent efter sommaren 2018.

Gjorda renoveringar:

-2017 Innergård färdigställd på garagetaket
-2016 Garaget renoverat
-2015/2016 Balkonger renoverade
-2011 Avloppsstammar relinade i trappa b och c
-2004/2005 Trapphus målades
-2001-2004 Tappvattenstammar byttes i kök och badrum
-2000 Takpapp utbytt
-1998 Eternitplattor ommålade

Kommande renoveringar

Utbyte av värmesystem under 2018

Närområde

Östra Sorgenfri ligger centralt beläget i närheten av Nobeltorget. Området består huvudsakligen av 4 våningshus varav majoriteten är bostadsrättsföreningar. De flesta husen är byggda mellan 1940-1950. Servicen är god och det finns flertalet små & mellanstora livsbutiker samt pizzerior och gatukök i krokarna. Bussförbindelser finns på närliggande Östra Farmvägen, Amiralsgatan samt Nobelvägen. Närmaste storköp är Willys på Östra Farmvägen. Det råder fri gatuparkering i området men idealet när man bor här är att cykla då man kan ta sig till nöjen, uteliv och city inom 15-20 minuters cykelfärd. Folkets park samt Möllevången tar man sig till på runt 10 minuter. Närliggande områden heter Brantevik, Annelund, Västra Sorgenfri samt ST Knut.

Välkommen på visning!

Visning

  2018-03-24  
Ring Daniel för bokning på 0736-552306

  • 1 295 000 Kr eller högstbjudande
  • 56m² (föreningens information)
  • 2 912 Kr/mån inkl värme, VA, kabeltv
  • 2.0 rum + kök
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Daniel Lundstam, Reg. Fastighetsmäklare
Reg.Fastighetsmäklare Daniel Lundstam 0736-552306 040-96 50 00 info@bodirekt.com Kundomdöme

Lägenhet

Lägenhetsnr 1
Våningsplan 1 av 4
Hiss Saknas
Andelstal 3.2
Månadsavgift 2 912 Kr / mån   (inkl värme, VA, kabeltv)
Övrigt Källarförråd samt vindsförråd medföljer lägenheten. Kabel-TV: Föreningen har kabel-TV via CanalDigital. Basutbudet ingår i avgiften. Internet: Föreningen har bredband via Ownit. Hastighet 100/100, kostnad 260 kr/mån. Parkering: I området råder boendeparkering. Föreningen har även ett garage som kostar 400 kr/mån. Separat kö, dock har nuvarande ägare två garageplatser som kommer frigöras. Gemensamhetslokaler: I källaren finns cykelrum, det finns även plats för barnvagnar. Snickarbänk finns i ett rum i källaren. Föreningen har gemensam vårstädning av rabatterna.

Interiör

Boarea 56m² (föreningens information)
Antal rum 2.0 rum + kök
Kök Nyare köksinredning i vitt med gott om förvaringsskåp och arbetsytor på båda sidor av rummet. Antikvita köksluckor i klassisk rustik stil som matchar väl med det svarta kaklet ovanför bänkskivan. Ny kyl/frys i vitt från Samsung 2018, diskmaskin från Siemens av nyare årsmodell, spisfläkt och spis med glaskeramikhäll. Ljust målad strukturtapet och laminatgolv.
Badrum/WC Helkaklat stilrent badrum med svart mosaik och vita kakelplattor, renoverat 2008 via föreningen i samband med fuktskada. Dusch, badrumsskåp, vask och wc. (Tvättmaskinen ingår ej i köpet)
Tvätt Föreningens tvättstuga finns i källaren och är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum, 1 centrifug och en mangel. Bokning med tvättkolv.

Byggnad

Byggnadsår 1947
Fönster Nyare

Förening / Övrigt

Förening Brf Manne
Tillträde Enligt överenskommelse